Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

27/07/12 Xiringuito Club Aquàtic Xaloc

Pertànyer a un equip, no només és entrenar i competir per obtenir bons resultats, no només és ajudar a realitzar proves esportives organitzades pel nostre club, pertànyer al Club Aquàtic Xaloc, també és estar en el xiringuito de la festa major de Sant Feliu de Guíxols.
Segur que a alguns dels que hi anirem, ens fa una mica de mandra, com és el meu cas, se  m'acut mil i una maneres de passar el temps fent d'altres coses,  però això no impedirà gaudir i divertir-me mentre treballo pel nostre club. 
M'agradaria que ens vingueu a veure, la vostra consumició serà una bona manera de recolzar un club petit, dels que no parem el món, perquè no sortim a la televisió en horari de màxima audiència xutant una pilota, però que en els últims tres anys, la secció de monoaleta han aconseguit ser dos vegades campions d'Espanya i una subcampions, en que la secció de triatló, competeix a primera, en que som un munt persones que s'esforcen per superar-se dia a dia, mitjançant l'esport.
Estarem a la zona de barraques des del 27 de juliol fins al 6 d'agost, a partir de les set de la tarda fins entrada la matinada, amb begudes i entrepans. T'hi esperem!!!
Programació festa major Sant Feliu de Guíxols

Comentaris