Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

07/07/12 Travessia Transfronterera. Test

Un petit gran luxe, tot fent de voluntari en la Transfrontera, a més de viure la travessia des de dintre amb l'intensitat que això implica, ha estat fer el test de la prova.
Fem la transfronterera, però al revés, anem de Portbou a Cervera, perquè la previsió de direcció del vent i de les onades, és just al revés de com serà la travessia però amb intensitat semblant, és la manera més fidedigna de tenir impressions que seran de gran ajut pel dia de la prova i per poder explicar al nedadors, el que es poden trobar.
Al mar hi ha tota la cúpula de Neda el Món, en Marc, gerent, en Jorge, assessor tècnic, en Toni, responsable operacions mar i en Marc, responsable operacions terra, en Jean i jo que tenim de la sort d'acompanyar-los.
Tots en posem el neoprè, per inciativa pròpia, tot i que tenim ganes de nedar sense, la seguretat està per sobre de tot, no per temperatura, sinó per condicions de la mar, està moguda i el vent no para de bufar, duem embarcació de suport durant tot el recorregut.
Anem nedant, reagrupant-nos, fent fotos, divertint-nos i comentant tots els aspectes tècnics que diumenge portaran a bon port els nedaddictes, nedem amb tranquil·litat cadascú al seu ritme, a la que sortim de la protecció de la badia de Portbou, hi ha onades, són de les llargues, de les "còmodes" de nedar, a la que arribem al Cap de Cervera, tenim una agradable sorpresa, de les que no es paguen amb diners, la resta de voluntaris, que han hagut de matinar per fer molta feina durant aquest dissabte, ens encoratgen, quin moment més bonic.
L'entrada a Cervera és amb la mar plàcida, han estat uns 3.000 metres, molt amens, divertits i profitosos, un cop a la platja, canvi d'equipació i a córrer que toca l'últim entrenament, tirada semi llarga corrent, pel repte de la propera setmana, l'Isostar Desert Marathon.

Entrades relacionades:

Comentaris