Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

17/07/12 Parada

Toca fer una petita parada, no per cap lesió, ni per cap circumstància que no sigui la pròpia voluntat. No és més que una de les dues parades o baixades de ritme que faig a l'any, la primera sempre és als voltants de gener i la segona a l'estiu.
Després de mesos, fent llarga distància, entrenant i fent reptes de diversos tipus, toca donar descans al cos i deixar-me endur per l'estiu, la mar, la platja i  els amics, no vol dir que no faci esport, simplement que ho faré sense cap planificació, segons em vingui de gust,  tinc moltes ganes d'aigua, de nedar, nedar i nedar, fer travessies pel simple fet de gaudir la mar en bona companyia, tinc ganes d'agafar el caiac i anar als raconets de Costa Brava que tant m'agraden, tinc ganes de pedalar per agafar gana i parar a esmorzar, tinc ganes de caminar o córrer una estona tot xerrant, tinc ganes de fer-ho tot i de poder no fer res de res.
Tot plegat serà fins a principis d'agost, aprofito que treballo, perquè al setembre quan faci vacances, no vull estar-me quiet, l'última quinzena, toca tornar a preparar reptes, que a partir de primers de setembre, serà el moment d'emprendre noves aventures i de tornar a seguir el ritme que tant m'agrada que no és altre que no parar.

Comentaris