Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/07/12 Col·laboració amb Triatletas en Red

Poder aportar el meu granet de sorra, en un projecte tant engrescador, com és Triatletas en Red, és una oportunitat que no es pot deixar escapar. Alhora és una gran responsabilitat, estar a l'alçada, saber transmetre, al igual que en el bloc, la meva obsessió és comunicar, fer-me entendre i sobretot dir alguna cosa que pugui ser minimament interessant.
La meva col·laboració, serà parlant sobre travessies de natació, amb un escrit previ, explicant que hi podrem trobar, les característiques, sense que sigui  un copia/enganxa de la web de l'organitzador i una crònica a posterior, explicant amb tota l'objectivitat que em sigui possible, com a esdevingut la travessia, des d'un punt de vista tècnic, la part més subjectiva, les vivències, les sensacions i les emocions, les seguiré compartint en el bloc.
D'aquesta manera, hi haurà escrits diferenciats entre la web de Triatletas en Red i el bloc d'Ultraquim, hauré de dedicar-hi una mica més de temps, però trobo que duplicar escrits seria absurd. Entenc que Triatletas en Red, és un espai de trobada de persones que tenen inquietuds per l'esport, un lloc on conèixer amb més profunditat els detalls de les competicions i Ultraquim, és un espai més reflexiu, intimista, que intenta anar pell endins, per explicar el que sento i el que em fa bategar el cor.

Comentaris