Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

19/02/11 100X100 Club Aquàtic Xaloc. Crònica i fotos

Fa poques hores que acabo de fer 10.000 metres nedant, n'he parlat en veu alta i en el moment de fer aquest escrit, encara em costa de creure.
Una hora abans, camí de la piscina, tenia els nervis de les grans ocasions, d'aquells que et fan tremolar les cames, sentir fred i calor al mateix instant, et tremola el cos i s'accelera el cor.
A l'anar arribant els amics amb qui compartia aquesta aventura, la cosa s'ha dissipat, compartir inquietuds, dubtes i temors, ajuda a afrontar-los amb més serenor.
Ha estat un repte realment dur, d'aquells que tires de motivació personal, primera parada, dúiem 4.500 metres, cansats, contents, amb moltes ganes i pensant que venia lo realment difícil, segona parada 8.100 metres, m'ha costat d'arribar-hi, ja havien començat les rampes, el cloro estava afectant la respiració, els pulmons cremaven i la musculació adolorida, una idea em revifa, estic escrivint historia, la meva historia, acabo de superar el meu tope de distància nedada que era de 8.000 m., tornada a l'aigua, cada braçada costava, cada vegada més, quedava molt poc, el final semblava cada vegada més lluny, avui he demostrat que sóc lent per tot, la rampa de debò, d'aquelles, que es puja el bessó i tens ganes de cridar, però no ho fos per dignitat,  ha estat en ens últims 20 metres, volia fer els últims 25 estil papallona, al cap de 5 metres, bessó cap amunt, però ha sigut una qüestió personal , qui guanyarà el dolor o jo, els 20 metres, anaven a càmera lenta, sóc lent nedant aquest estil i amb el mal, s'ha eternitzat.
Agrair, amb noms i cognoms, a qui ha fet possible aquest repte, anés tot rodat, portant el control, la coordinació i fent les fotos que hi ha a continuació, Mónica Campaña, Judith Campaña, Dolores Perez, Joan Vinyoles, l'organització de l'event per part del Club Aquàtic Xaloc, el suport imprescindible, de familiars i amics, a tots els nedadors amb qui he compartit l'aventura de superar-nos una mica a nosaltres mateixos, a tots vosaltres, moltes gràcies, ho puc fer millor, però més ben acompanyat impossible.

Entrades relacionades:
16/02/11 100X100. Últim entrenament d'aigua

Comentaris

  1. felicitats!!!!!!!!! moltes felicitats!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. moltes felicitats a tots de nou!!! també al noi q ho va intentar i no va poder acabar. A la propera segur q ho aconsegueixes!!!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies amics, estar a la línea de sortida, ja és ser un guanyador, només poden fracassar els que ho intenten, es mereix tot el respecte i la nostra admiració, per intentar-ho.

    ResponElimina
  4. totalment d'acord. i el tio va nedar més de 6000 mts després de molts dies sense entrenar.
    joan vinyoles

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!