Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14/02/11 Trailwalker 2011. Club excursionista d'Aiguafreda

Com, molt bé explica la Carme, gràcies  al ells hem superat la meitat de la recaptació necessària per participar en la Trailwalker 2011.
Arran de la dissolució del Club Excursionista d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles, l'entitat va decidir destinar els seus diners a diferents projectes solidaris. I, a l'informar-los sobre el Trailwalker d'Intermón Oxfam i presentar-los el nostre equip 40 "XINO-XANO: caminant per la pau", de seguida van confirmar-nos que ens farien un donatiu. Moltes gràcies Club Excursionista d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles i, en particular, al nostre contacte, Salvador Parareda!
El Club Excursionista d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles ha estat present en vàries activitats, com per exemple en la Festa de l'Esport i en els actes per la Marató de TV3, a més de participar i col·laborar en l'Associació Martinet, grup de defensa fluvial. Bona feina!
De ben segur que Salvador Parareda, un dels membres de la junta del fins ara Club Excursionista d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles, seguirà col·laborant amb entitats i actes relacionats amb la natura, ja que n'és un gran amant. Endavant, sempre endavant!
Gràcies a la seva ajuda, hem superat l'equador de la recaptació del trailwalker. Queda molt a fer i tu ets necessari. Ens ajudes a arribar als 1.500€ que necessitem? Vinga, que la teva solidaritat té premi!

Comentaris