Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/02/11 Trailwalker 2011. La teva solidaritat te premi

Qui no coneix  Pilarín  Bayés? Al 1964 va començar a col·laborar amb la popularíssima revista Cavall Fort, amb la qual encara col·labora, i fou, i és, un punt de referència de la seva carrera, que al llarg dels anys ha estat  molt extensa.
L'arxiconeguda il·lustradora i dibuixant vigatana Pilarín Bayés, desinteressadament, ens ha ben retratat! Feu-hi una ullada vosaltres mateixos, hi ha un muntatge super-xulo, a les fotos del final, per saber qui és qui.
Gràcies a l'aportació altruista de la Copisteria La Tinta (a prop de la Universitat de Vic: papereria, fotocòpies b/n i color, reproducció i digitalització de plànols, disseny gràfic, impressió de grans formats, retolació i estampació, plastificats i laminats, enquadernacions, etc),des d’ara, tots aquells que  ens feu una donació a partir de 5 € rebreu un diploma personalitzat amb el vostre nom i amb el retrat que ens ha fet la Pilarín, com agraïment per la vostra ajuda, es la nostra manera de donar-vos les gràcies. Un cop fet el donatiu, siusplau, envie-nos un e-mail a: caminant.per.la.pau@gmail.com per poder posar-nos en contacte, pel diploma.
Podeu ajudar a fer realitat aquest projecte, fent una aportació a: Pàgina de l'equip XINO-XANO: Caminant per la pau

Comentaris