Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/02/11 Iª Transitum Tarraco Hiems. Al Diari de Tarragona

Aquest és l'escrit que va sortir publicat al Diari de Tarragona, el dia 6 de febrer, anunciant la Iª Transitum Tarraco Hiems, falta una part important de la noticia com és l'aportació de l'experiència en organització de travessies de  Neda el Món i la col.laboració imprescindible! dels caiaquistes  del Club Piragüisme Costa Daurada.
Als que participem en aquests esdeveniments, ens agradaria que tinguessin més difusió i cobertura informativa, no per orgull, ni vanitat, sinó per arribar a tothom que li pugui interessar practicar-ho, per no ser vistos com una cosa estranya, sinó com una activitat més, per contribuir a trencar el monopoli que té futbol en les seccions esportives, ja sigui de premsa, ràdio, televisió, internet, etc...
I sobretot per poder ensenyar, que no tot l'esport ha de ser competir, contra els altres, contra un rellotge, contra la tirania d'una classificació, explicar que es pot  gaudir del fet de fer les coses per un mateix, sense presses,  assaborint les sensacions, aconseguint el repte que un es proposa i harmonitzant-se amb l'entorn.

Entrades relacionades:

Comentaris