Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

20/02/11 Trailwalker 2011. 2ª trobada equip XINO-XANO Caminant per la pau

Com m'agrada, poder veure el meu món, per primer vegada, un altre cop, amb ulls de turista curiós, amb inquietuds diferents, trobant sorpreses a lo més habitual.
Ruta circular, amb inici a  Sant Feliu de Guíxols, Casa Nova, coll de l'Escorpit, Pedralta, 3 Camins, mirador de Tossa, Sant Elm i tornada al punt d'inici. 23 km, 1.400 metres de desnivell acumulat, fet tranquil.lament en 6 hores.
L'excusa, ha estat la 2ª trobada de l'equip, que farem la Trailwalker 2011, juntament amb més amics, encara ha estat més divertit.
Poc després d'haver fet la meitat de la caminada, s'ha posat a fer un ruixat, quina alegria, sentir les gotes, a les mans, caient amb força, el soroll que fan es torna música, el bosc es renta la cara, els colors són més intensos, els corriols, es converteixen en petites canals d'aigua, el terra es torna dòcil als peus, l'olor a humitat és un regal, pots palpar amb les mans la vida que transmet la pluja.
No podem lluitar contra els elements de la natura, ens hi hem d'adaptar i fruir d'ells.
Al acabar la caminada, a fer un dinar, que mai bé malament, a planificar, noves iniciatives, a avaluar les que estan en marxa, per aconseguir els 1.500€, per accions solidaries, us mantindrem al corrent.
Pots fer la teva aportació, amb premi inclòs a: Pàgina de l'equip XINO-XANO: Caminant per la pau
Track de la sortida.

Comentaris