Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/02/11 Iª Transitum Tarraco Hiems. Crònica i fotos

Ave, Mare Nostrum, morituri te salutan.
25 nedadors, hem desafiat i vençut la fred, durant 4.200 metres, que és diuen aviat, però es fan llargs. 
Mar com un mirall a 14 graus, dia primaveral, aigües transparents i poc transitades, només una medusa perduda, ens ha vingut a saludar tímidament, sense molestar, per acabar d'asaborir la jornada, dinar amb vistes a la platja, noves idees, nous projectes i nous amics, un dia rodó.
M'he sentit una mica soldat romà, no només gaudir d'un indret meravellós, en que el temps s'ha aturat, en que la natura és qui mana, des d'abans de l'època dels romans, també per lluitar; en els reptes durs, tinc la sensació, de ser un guerrer, que en lo difícil, veu la senzillesa, en l'honor, la vida, en la superació constant, una manera de créixer, en compartir reptes, una manera de fer, en la natura, el tot.
Hi ha qui rememora l'historia, nosaltres, en petita quantia, la fem, no fem més que obrir traça, a l'estela i tutela de Neda el Món, nedar en aigües obertes a l'hivern de manera no competitiva. En el present, ja és tot un èxit, com deia l'Asterix "estan bojos aquests romans!!!", som  un grup d'enamorats i com a bons apassionats, fem 400 km, perdem hores de son, passem fred i el que calgui per estar amb el nostre amor, la mar.
Donar les gràcies a: Toni Pérez-Portabella, coordinant-ho tot, Jorge Pérez aportant la seva experiència com a Neda el Món, la logística del Club Natació Cambrils, el suport incondicional del Club de Vela de la Platja Llarga, amb la col.laboració imprescindible! dels caiaquistes  del Club Piragüisme Costa Daurada, sense tots no hagués estat possible, moltes gràcies.
Fotos de Mónica Campaña i Jorge Pérez.
Carpe diem, quam minimum credula postero

Entrades relacionades:

Comentaris