Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/02/11 Travessia Sant Pol - Sa Conca. Muntatge audiovisualGràcies a la Mónica Campaña i al Jorge Pérez, podem gaudir de la travessia en imatges, aquesta vegada, en un muntatge audiovisual, la mar de xulo.
No fa ni 3 setmanes, que varem nedar al mar ja el trobem a faltar, comencem a pensar, quina en farem aviat, per tornar a sentir les seves onades, el gust de sal a la boca, els peixos que ens acompanyen, la fred que ens agafa tot el cos... som nedaddictes.

Entrada relacionada:

Comentaris

 1. ostres Quim ara 15000!!!!???? et quedara petit el mar!!!!!per curiositat quins parcials vas fer i el total?
  com us ho munteu!!!!

  ResponElimina
 2. Temps total unes 4 hores, pensa que eren 100 series a 2 minuts 15 segons cadascuna, que vol dir que si arribava en 2 minuts, descansava 15 segons, si arribava en 1:45, en tenia 30 per descansar, la veritat es que a partir de la 60, ja casi no quedava temps.
  El mar, per sort, és inmens, hi ha mil i un racons per descubrir.
  10.000, és molt, 15.000, ja serà la pera, tot i que encara falta, s'ha d'entrenar a consciència, a més és una bona motivació per entrenar a la piscina, que sempre va bé, no saps la mandra que em fa acabar de treballar per tancar-me a la piscina, prefereixo mil vegades estar sota a pluja al mig de la muntanya.

  ResponElimina
 3. t' entenc,moltes gràcies!!!! per cert un dels nedadors estava al geieg de monitor,

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!