Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 26/03/11 100 km ruta de Calella

Poques curses, estan a l'alçada d'aquesta, la munten els integrants de la Penya 100km Domingo Catalan.
Consisteix a fer 100 km, en un màxim de 24 hores, en un circuit totalment pla que ressegueix el passeig marítim de Calella, fent un circuit de 2,5 km, d'anada i el mateix de tornada, fins a completar les 20 voltes. Amb avituallament a cada extrem, cada 2,5 km.
És una cursa autentica, de les que no regalen camisetes, ni es fa molta propaganda, ni hi ha bossa del corredor plena de detergents, ni nits d'hotel gratis, és una cursa d'atletisme, on no ets el dorsal número 2.123, ets en Pepet, que t'animen, t'encoratgen, ets un desconegut al començar, però al acabar et sents part de la seva família.
No és un esdeveniment multitudinari, l'any passat, érem poc més de 30 corredors, no tothom és capaç d'apuntar-se a una cursa d'aquestes característiques, és molt mental, tot i que la part física hi compte, hi ha un company de Madrid, que la fa cada any, íntegrament caminant. Falta 2 mesos, per tornar-hi a ser, les inscripcions ja estan obertes, ara toca entrenar una miqueta.
L'edició del 2010, va ser la meva primera cursa, d'una sola etapa de 100 km, la d'enguany, serà la sisena.
Més informació a: Penya 100 km Domingo Catalan

Comentaris

  1. I després et sabras Calella de pum a pam! Ja es dur fer 100 km que fer-ho en un circuit 20 vegades...!

    ResponElimina
  2. Es el en passeig maritim, no deixa de passar gent, es molt distret. Passar 40 vegades, per allà mateix, també te la part divertida, recordo l'any passat que hi havia un bar, vaig veure com feien el cafe anb llet del mati, l'entrepa, el vermut abans de dinar, el cafe de despres, la cervesa de mitja tarda, fins i tot la copa de despres de sopar, tota una jornada de dissabte corrent.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!