Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/01/11 Travessia "No a la fred" a Sant Feliu de Guíxols, Crònica

23 nedaddictes, hem nedat uns 1.800 metres resseguint, part de la costa ganxona, quan se'm va ocórrer l'idea, no podia imaginar, millors companys de viatge, que els que he tingut, protecció civil, el Toni Herrera i el Joan Vidal, que ens donat molta seguretat desde la seva embarcació, el Josep Mª Esteve, sense ell no hauríem pogut muntar tot el tinglado, el Mark Roura, que ha fet que tot rutlles, a més portar la part logística de la sortida, els amics de Neda el Món, que ens han impregnat del seu bon saber fer i els nedadors, part imprescindible de la festa, moltes gràcies a tots.
Teníem l'aigua moguda, pel nostre vell conegut, el vent de Garbí, el mar ens ha acollit a uns 13 graus, el sol, estava de la nostra part, un munt d'amics i familiars, que ens acompanyaven, a més d'un bon grup de passejants, que els hem despertat la curiositat.
Com m'agrada, entrar al mar corrents, com un nen petit, que no te por a res, aquesta part d'il.lusió, de no tenir tabús, de fer el que vols a cada moment, de ser espontani, es una característica dels infants, que no hauríem d'oblidar mai, deu ser per això, que qui prova i descobreix, que es pot nedar i divertir-se al l'hivern, no ho pot deixar de fer, per un moment ens trèiem del cap, tots els perjudicis i desaprenem de ser grans, per tornar a ser petits, nedar pel plaer de nedar, ni més, ni menys, per una estona no ens cal res, ho tenim tot.
Fotos de Mónica Campaña, Jorge Pérez i Mark Roura.

Comentaris

  1. ei que xulo ..que be que us ho vau passar ..i forçá gent.. qyuina enveja ¡¡¡ a veure quan en fem un altre encara que sigui pirata ..

    ResponElimina
  2. Va estar molt bé. No pateixis Sergi, més aviat del que et penses, ja tindrem la propera!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!