02/01/11 Via verda Sant Feliu de Guíxols - Girona

Hi ha pocs recorreguts, com la via verda de Sant Feliu de Guíxols a Girona, que hagi fet tantes vegades, anada i tornada, sense por a exagerar, més de 100 i encara tinc ganes de tornar-hi.
Aquest tram, per diversos motius, li tinc molta estima, te l'encant de poder descobrir, els petits canvis, aquells que només es veuen a ritme de pedal i amb els ulls ben oberts.
Al sentir-lo molt meu, em fa sentir relaxat i m'ajuda a reflexionar, amb el cor bategant  ràpid i el vent que a la cara, el temps  deixa d'existir, sembla que s'aturi.
De tant en tant, com avui, aprofito per a sortir del carrilet i fer la ruta de les masies, he estat fent fotos, a un mas que té escultures a fora, fetes amb material reciclat i una traça impressionant, el camaleó, m'ha fascinat, costa fins i tot una mica de veure, però aquesta es la seva principal virtut.

2 comentaris :

  1. La zona la desconec però te molt bona pinta.

    Salutacions Quim!

    ResponSuprimeix
  2. El carril bici arrba fins a Olot, desde Sant Feliu de Guíxols, hi ha uns 105km +/-, es una bona alternativa a un dia de ventós i fred de carretera, a més de ser un recorregut per fer amb tota la familia. Salutacions Jordi

    ResponSuprimeix

Moltes gràcies per comentar!