Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

02/01/11 Via verda Sant Feliu de Guíxols - Girona

Hi ha pocs recorreguts, com la via verda de Sant Feliu de Guíxols a Girona, que hagi fet tantes vegades, anada i tornada, sense por a exagerar, més de 100 i encara tinc ganes de tornar-hi.
Aquest tram, per diversos motius, li tinc molta estima, te l'encant de poder descobrir, els petits canvis, aquells que només es veuen a ritme de pedal i amb els ulls ben oberts.
Al sentir-lo molt meu, em fa sentir relaxat i m'ajuda a reflexionar, amb el cor bategant  ràpid i el vent que a la cara, el temps  deixa d'existir, sembla que s'aturi.
De tant en tant, com avui, aprofito per a sortir del carrilet i fer la ruta de les masies, he estat fent fotos, a un mas que té escultures a fora, fetes amb material reciclat i una traça impressionant, el camaleó, m'ha fascinat, costa fins i tot una mica de veure, però aquesta es la seva principal virtut.

Comentaris

  1. La zona la desconec però te molt bona pinta.

    Salutacions Quim!

    ResponElimina
  2. El carril bici arrba fins a Olot, desde Sant Feliu de Guíxols, hi ha uns 105km +/-, es una bona alternativa a un dia de ventós i fred de carretera, a més de ser un recorregut per fer amb tota la familia. Salutacions Jordi

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!