Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/01/11 24 hores a muntanya. Crònica

El refredat i la febre em deien que no hi anés, però com que no he après a rendir-me i se que mentre pugui fer un pas, no tinc motiu per abandonar, hi hem anat uns quants, tots els integrants del l'equip de la Trailwalker, el refredat,  la Carme, la Tania, el Pere  i una gran dosis de  Paracetamol.
Si hagués de definir amb una paraula, aquesta aventura, seria fred. No m'havia passat mai, que es congeles el tub i l'aigua del CamelBak, això succeïa a les 22:30, a la foto d'aquest escrit, podeu veure com està congelat, el contingut del bidó, pel que he llegit varem arribar a -7, al mig de la muntanya, potser menys.
De les 24 hores i mitja, que ha durat l'aventura, només hem estat a cobert, uns 20 minuts a les 4 de la matinada, la resta d'avituallaments i de parades de reagrupament, era a l'intemperie.
Ho he passat malament a les mans, hi havia estones, que perdia la sensibilitat, semblava, que em clavessin agulles,  m'explotaven els dits de dins cap enfora, mentre cremaven i alhora eren esclafats, tal com si em piquessin els dits amb un martell, quin mal.
Les 2 sessions de CaKo, m'han anat de fabula, a les baixades, plenes de fulles i glaçades, no he patinat, ni un cop, em queda moltíssim per aprendre, de la tècnica  de fer servir els pals, però, el poc que he après, ha donat fruits.
Han estat 85,530km, bon entrenament per la Trailwalker, gràcies al Centre Excursionista Olot, per col.laborar en els nostre projecte, tu també pots fer la teva aportació a: Pàgina de l'equip XINO-XANO: Caminant per la pau

Entrades relacionades:
21/01/11 24 hores a muntanya. Pròleg

Comentaris

 1. Hola Quim, aquest es el bido que et vaig deixar??? La Ostia!!! Ets un tiu molt fred!!, s´et congela la Camelbag, el bido.....La Titaa?? je je je. Ens va agradar molt venir ,tot i la fred. Un 10. Gracies Quim. Ens veiem!!
  Perepeterpan

  ResponElimina
 2. Sort del teu bidó, ja saps que sóc com el gel, amb una mica d'escalfor em desfaig.

  ResponElimina
 3. Ultraquim si dones el kilometratge tant exacte es que devies portar un GPS.
  Que podries penjar el trak o donar el desnivell acumulat de les 24 h.
  Jo també les vaig fer i vaig acabar fet pols pero no vaig passar fred sobretot quant entraves al bosc notaves una protecció termica important.
  Fins la propera Josep Mª

  ResponElimina
 4. Hola Josep Mª
  Duia GPS, el problema es que el vaig borrar el track, sense voler, per això no l'he penjat, el desnivell acumulat era del voltant dels 5.500 metres, repartit, casi per igual entre positiu i negatiu.
  Tens raó amb lo de la protecció térmica, tenia el problema afegit del refredat, mentre caminavem cap problema, però al parar, em costava molt tornar a entrar en calor.
  Ens veiem.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!