Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

21/01/11 24 hores a muntanya. Pròleg

Jornada de reflexió, avui és el dia previ, en el qual, s'ha de posar la ment a punt,  és la part més important, així, preparar tot el material, no deixa de ser l'excusa, per pensar-hi, l'objectiu principal, es arribar preparat, en cos i ànima, per gaudir del cap de setmana, amb les màximes garanties.
La predicció del temps, diu que la nit més freda, d'aquesta onada de fred polar, serà la que estarem fent les 24 hores a muntanya. Parla de màxima 8ºC durant el dia i de mínima -6ºC, per la nit.
La part favorable, pesa molt, entrenament llarg, per la Trailwalker, amb els integrants de l'equip, amics que venen a fer-ho per primer cop, gaudir de la muntanya, pas a pas, sense presses, la sensació que més em va impactar, quan vaig fer l'edició del 2009, va ser el fet que quan es fa de fosc, saps que has de caminar, fins que surti el sol i més enllà. Cada any, fan coincidir la caminada amb lluna plena, que encara ho fa més especial, anar a llocs que no conec, motiva la meva curiositat, el compartir-ho amb amics, em dóna més ganes, la fred, no deixa de ser un al·licient més. 

Comentaris