Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13/01/11 CaKo

Aquest dimecres, vaig anar a la sortida nocturna, muntada pels Makis, per aprende el que defineixen com a CA-CO: El CA-CO és un esport anàrquic que no està regit per cap mena d'institució,  federacions ni reglaments.
El CA – CO no es una cosa inventada per nosaltres, l’únic que hem fet és observar la natura i deixar de banda les tècniques tan estructurades d’altres modalitats.
La tècnica del CA-CO està inspirada en la manera de caminar, córrer i saltar dels animals de quatre potes. De fet els pals que utilitzem per portar-lo a cap no vénen a ser res més que una prolongació dels braços, com si fossin les potes anteriors de l’animal.
A base d’un estudi portat a cap amb l’ajuda d’un fisioterapeuta hem vist que el CA-CO es basa simplement en controlar la base de sustentació (punt d’equilibri) i la biomecànica (sincronització).
Desde fa una mica més d'un any, que faig servir els pals en les curses d'ultrafons, fins ara pensava que eren necessaris, ara ja sé que són imprescindibles.
Es impressionant, han trobat el sistema de córrer amb els pals, de manera, que puguis rendir més, amb menys fatiga muscular, a més, ho ensenyen, gratuitament, a tothom que ho vulgui aprendre, per poc que pugui, no em vull perdre cap sortida.
En només una hora i mitja, es va obrir un ventall de possibilitats que val la pena explorar, que de segur, m'ajudaran a fruir encara més de l'ultrafons.
Aquest dimecres, vam tenir la sort de tenir la presència de l'Anne, monitora de Nordic Walking i un bon grup de gent, amb bon ambient, ganes d'aprendre i passar-ho bé.
Es apte per a tots els nivells.
Podeu trobar més informació al seu bloc, un bloc que cal seguir.
Com diu el mestre Carlus. Que tremolin els senglars!!!

Comentaris