Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14/01/11 Tallers Alsina

Quin luxe, quina sort que tinc, de poder comptar amb l'ajuda de Tallers Alsina, sempre col.laborant en mil i un projectes, fent realitat les noves idees, compartint-les, fent front comú, per a dur-les a terme.
La seva complicitat, va fer  possible realitzar la primera edició de l'Ultra Trail 3 Vies Verdes, entre d'altres reptes; que t'ajudin complir un somni, no te preu, ni es pot agrair suficienment amb paraules, ara estem treballant en els detalls de l'edició d'enguany i nous temes. 
A més, de la seva gran implicació en els projectes d'Ultraquim, fan la seva aportació a la Trailwalker, caminada de 100 km, a fer en 36 hores, en equips de 4 caminadors + 2 de suport, en que apart de caminar, ens comprometem a recaptar 1.500 €, per a fins solidaris.
Podeu trobar Tallers Alsina, a la Carretera Girona, 270 de Sant Feliu de Guíxols, on us atendran en Pere i en Jordi, professionals en la planxisteria i la pintura de vehicles, entre d'altres branques de l'automoció, professionals dels que saben escoltar i entendre al client, dels que cuiden cada detall, dels que l'important es la feina ben feta, a preus més que raonables, treballen amb les principals companyies d'assegurances.
Podeu ajudar a fer realitat aquest projecte, fent una donació a: Pàgina de l'equip XINO-XANO: Caminant per la pau

Comentaris