Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 22 i 23/01/11 24 hores a muntanya

Aquesta edició és la que fa 29, tot i que per a mi serà la tercera vegada que hi vaig, a aquesta original caminada, organitzada pel Centre Excursionista Olot, que hi posa la seva experiència i el seu saber fer, perquè tots plegats, em poguem gaudir.
El recorregut, consta de 5 etapes. Cada any canvien el recorregut, enguany es d'Olot a Rocacorba per la vall d'Hostoles i tornada a Olot per Mieres. Els participants, podem fer les etapes que vulguem, per la qual cosa l'organització disposa d'un servei d'autocars que es desplacen a cada final d'etapa, per traslladar els que vulguin participar en la següent etapa i els que desitgin plegar i tornar a Olot.
La sortida es a Olot, a les 14h, del dissabte 22, en les instal.lacions de l'antiga Estació del Carrilet i actual recinte Firal i acabarà a les 14 h. del diumenge al mateix lloc.
Una pecularietat que la fa diferent i molt més xula, es que no es competitiva, ni està marcada, s'ha d'anar seguint el guia, que fa parades per reagrupar la gent, les vegades que calgui, als que ens agrada anar al nostre aire i ritme, es fa una mica dur, però per mi, es una de les millors maneres d'entrenar la ment, de forçar la màquina tots en sabem, en un moment donat, però d'afluixar.... això ja marca la diferència.
Serà el primer entrenament llarg del nostre equip, per encarar la Trailwaker, que hi dóna un plus extra d'il.lusió. Donar de manera especial les gràcies al Centre Excursionista d'Olot, que ens fa una donació de 42€ (que és el cost de les inscripcions de tots els membre de l'equip a la caminada).
Vols ajudar-nos a incrementar una mica més el nostre marcador? Entra a la pàgina de l'equip 40 XINO-XANO: caminant per la pau

Entrades relacionades:
21/01/11 24 hores a muntanya. Pròleg
22/01/11 24 hores a muntanya. Crònica
30/01/11 24 hores a muntanya. Més cròniques i vídeo

Comentaris