Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/01/11 Ironcat 2011

Hi ha decisions, que costen molt de prendre, en el moment de la veritat, he meditat dies, però al final la decisió i l'inscripció està feta.
Tot i que lo meu es l'ultrafons, em tirava molt fer la CBXR'11, que es fa en les mateixes dates, era la meva intenció inicial. Tal i com escriure en aquest bloc el 16/07/10
He tingut en compte tots els factors, tenia ganes de fer un triatló de llarga distància aquest 2011, valorant el calendari, la meva disponibilitat i les meves qualitats, arribo a la mateixa conclusió, que vaig arribar, per anar a fer l'edició del 2010, bona època, tinc poques ultres abans, tot i la climatologia, tinc més disponibilitat per entrenar la bici, que sigui pla, es el meu terreny, els ports de muntanya, no són el meu fort, el pedalar i córrer constant si.
El que no ho aconseguis, el l'edició 2010, independement del motiu, no deixa de ser una bona cura d'humiltat i bon punt de partida, per emprendre aquest nou repte, amb l'intenció de disfrutar del camí, sense obsessió per arribar al destí.
Un factor de pes, es el fet que entreno en l'equip de triatló del Club Aquàtic Xaloc, sembla una mica absurd, no aprofitar aquesta circumstància.

Entrades relacionades:
16/07/10 CBXR'11 vs IRONCAT'11

Comentaris