Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/09/10 Entrenar en grup

Fa prop d'un any, que tinc la sort d'entrenar amb els amics de la secció de triatló del Club Aquàtic Xaloc, tot i que no acabo de compartir del tot, els mateixos objectius, això no impedeix, que poguem entrenar i participar en competicions junts.
Realment es millora molt, sobretot quan a més de gent amb qualitats esportives, et trobes amb persones amb alt valor humà, sóc anarquista en el tema d'entrenos, no per indisciplina, sinó per disponibilitat, com que m'apunto a un bombardeig, tinc el pla d'entrenament, que he de modificar setmana si, setmana també, a més, de vegades m'agrada entrenar sol, per ordenar les meves idees, quan el cor batega més ràpid, amb l'adrenalina disparada, es quan puc pensar millor, es paradoxal.
Tot i el que us acabo d'explicar, hi ha poques coses que em motivin tant, com entrenar amb algú que en que em superi amb escreix, que sàpiga molt més que jo, que sigui molt més ràpid, se que per l'altre persona, es un rotllo, m'ha d'esperar, avui per exemple, he sortit a rodar amb l'Anna, tota una campiona del món del triatló, rodar.... ella en diu rodar, jo en dic treure el fetge per la boca, quina canya, després cap a la piscina, que mira que va bé, però es aburrit una estona llarga, sort que puc quedar amb els xaloquins, així acaba siguen molt més divertit, la piscina, es l'entrenament amb diferència, en que més es millora en grup, tot i que no els atrapo, ni de casualitat, el fet de que siguin millors nedadors, em motiva molt a esforçar-mi al màxim.
Sóc vago, en el tema d'anar ràpid, em costa molt, no m'hi sento còmode i no hi acabo de trobar el perquè, l'únic que normalment em motiva en cursa, es el temps de tall, però millorar, en tots els aspectes, va bé i ajuda a disfrutar una mica més de l'esport.


Entrades relacionades:
01/02/11 Primers dos anys de nedador
15/02/12 Tres anys aprenent a nedar
14/02/13 Quatre anys gaudint de nedar

Comentaris

  1. Molt bones explicacions Quim! la veritat es que a mi amb passa el mateix a la piscina, amb costa molt anar ràpid per vagancia.

    Salutacions nano.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!