Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

21/09/10 Per què ho faig?

Que per què ho faig? Fa uns dies m'ho van preguntar, els vaig respondre que perquè ara puc, en tinc ganes, tinc la possibilitat, no se que passarà més endavant en la meva vida, si hi hauran motius físics, personals, familiars o laborals, que m'impediran fer-ho, però ara puc.
No se si hi ha demà, no se si serà gris o ple de color, se que tinc l'avui, que visc el dia a dia, sense oblidar que vull tenir futur, sense oblidar que tinc el meu passat.
Ho faig per tots els que no ho poden fer, els que han deixat empremta en la meva vida, que per desgracia, cada dia la llista es més llarga.
No espero a fer res més endavant, no espero a fer el que m'agrada més endavant, fa temps que vaig aprendre que l'avui i l'ara es l'únic que val la pena, que no s'han d'esperar els bons moments, sinó fer bo el moment present, fa temps que se, que tot plegat es una contra-rellotge, en que no veiem el cronometre, però com en les curses, no lluito contra el temps, lluito contra les meves pors, les meves excuses.

+ Sensacions

Comentaris

 1. amb el teu permis m' apunto una frase: "no s' han d' esperar els bons moments, sinó fer bo el moment present" fantàstica!!!

  ResponElimina
 2. Molt bona entrada Quim. Val molt la pena anotar-se alguna frase de les que dius.
  Salutacions.

  ResponElimina
 3. Moltes gràcies amics, les frases són per vosaltres, lo important es la pràctica, que la teoria es lo senzill, fa temps que enfoco la meva vida aixi, tal i com explico, sense excuses, sense mentir-me a mi mateix i la veritat es que em funciona, m'ajuda a ser feliç.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!