Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/09/10 Triatló Olímpic de Tossa de Mar

De triatló olímpic res, va ser un aquatló, per raons de seguretat, van suspendre el segment ciclista, tal i com es pot llegir a l'acta de la federació.
Estic totalment d'acord que sinó hi ha les suficients mesures de seguretat, s'ha de suspendre el segment, no es tracta que ningú prengui mal, això per endavant, però que penso que les coses es poden fer molt millor.
Que no sabien que plouria, al canal 3/24 ho deien cada 30 minuts, a la web de meteocat, també ho reflectia, la premsa també se'n feia eco.
Que no sabien que la baixada de Sant Grau es perillosa, inclús sinó ha plogut.
Que no sabien que es pot netejar, muntar una cursa, es alguna cosa que més cobrar i marcar el circuit.
Que no saben, que existeixen, els circuits alternatius, com per exemple anar a Llagostera i tornar, pel mateix, camí, tot i que entenc que s'ha de demanar permisos i que a última hora no es pot improvisar, però la pluja estava anunciada feia molts dies.
Que no saben que ens poden enviar un mail o un sms, per dir-ho, de cobrar online al moment de inscripció, tecnologia punta, molt de xip per controlar els temps; a l'hora de la veritat un trist foli escrit a rotulador, on hi havia el panell del circuit.
Potser, sinó saben res d'aixó, s'haurien de dedicar a una altre cosa.
Sóc un nouvingut al món del triatló hi porto poc més d'un any, serà que estic acustomat a l'ultrafons, que es més humà, que no deixa de ser un negoci iestà molt bé que així sigui, però la majoria de curses les munten esportistes i es nota la diferència, en aquest món del triatló, cada dia tinc més la sensació, que sobren interessos, tonteries i falten esportistes al capdavant.
Se que no tinc dret a cap reclamació, ni la faig, al fer l'inscripció, ens fan aceptar una normativa, que ens agradi o no, em de complir i acatar.

Comentaris