Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/09/10 Ultra Trail 3 Vies Verdes. A només 16 hores

Poc més de 16 hores i ja hi serem pel tros. Quines ganes, només de pensar-hi, sento les papallones, com volen pel meu estómac, com una esgarrifança em recorre l'esquena, com el respirar s'accelera, com el meu pensament, està ja a l'estació de Ripoll, sento el meu cos cansat, sempre em passa, em sento més cansat el dia abans que l'endemà del repte. Se que un cop es comença, passen tots el dubtes, totes les pors, em sentiré tranquil, en harmonia entre els meus sentits i el que m'envolta. Últims detallets lligats, acabar de preparar el material necessari, descansar.... i ja hi serem. Gràcies a tots el que meu animat, en persona, via telèfon, mail, bloc, facebook, les vostres paraules, són les que en moments de dubte, donen la resposta. Entrades relacionades: 08/09/10 Ultra Trail 3 Vies Verdes. Pròleg Ultra Trail 3 Vies Verdes. Aconseguit!! 11-12/09/10 Ultra Trail 3 Vies Verdes. La crònica.
15/09/10 Ultra Trail 3 Vies Verdes. Les cròniques dels veritables protagonistes. 29/10/10 Ultra Trail 3 Vies Verdes. La camiseta

Comentaris