Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/09/10 Últim dia d'estiu

En tenia moltes ganes, sortir amb la btt, a ritme tranquil, sense cap pressa, al meu rotllo, a gaudir de l'entorn, que ens brinda el Baix Empordà, m'he decidit per aprofitar la xarxa de cicloturisme, recorregent la part de la comarca que queda al nord del riu Ter.
Punt de partida Torrella de Montgrí, de poble en poble, passant per Verges, Colomers, Jafre i l'Estartit entre d'altres, a ritme de pedal, es quan podem apreciar el que diu la cançó de Lluís Llach: El meu país és tan petit que des de dalt d’un campanar sempre es pot veure el campanar veí.
Part per carreteres secundaries, part per pistes forestals en bon estat, bona
senyalització, tot i que en falta en algun punt, per culpa del vandalisme.

Es nota que estic enamorat de
l'Empordà, tinc ganes de fer-lo tot, d'aquesta manera, al meu ritme, parant a fer el badoc, sense estres, sense obligacions, sense cap objectiu concret, nomes passejar amb la bici i gaudir de la terra.

Fa temps que em tirava, el tema del
cicloturisme, m'havia marcat de començar durant aquestes vacances, tinc la sensació que li hauré de fer un lloc en la meva agenda.
 
Track de la sortida.

Comentaris