Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

03/09/10 Cap de setmana intens a la vista

Aquest cap de setmana promet... que em deixarà fet pols, per començar, dissabte pel matí, a les 9:00 a fer la Marnatón, nedada en aigües obertes de 6.500 metres, un cop acabi, dinar ràpid i que a les 15:30, comença el triatló olímpic de Banyoles, on m'espera nedar 1.500 metres, uns 40 de bici de carretera i córrer 10 km. El diumenge, per ficar la guinda al pastís, aniré fer btt, que sempre va bé per entrenar les cames i disfrutar de la muntanya a ritme de pedal. Es curiós com es pot relativitza tot plegat, la meva gran preocupació es la natació de Banyoles, doncs no podre fer servir el neoprè, el fet de no haver fet tècnica durant el mes d'agost, em farà patir, però ningú ha dit que hagi de ser fàcil.

Comentaris

  1. Espero que t´hagi anat tot plegat molt be i vigila no et lesionis que el cos es intel.ligent i els excesos s´acaben pagant. Salud company i a veure si algun dia coincidim. Si vens a l´Estartit estic a la Surf Shop.

    ResponElimina
  2. Moltes ràcies Tati, la veritat es que vigilo molt el tema de no lesionar-me, pensa, que almenys el meu cos, pot fer moltes coses, si no les faig a tota intensitat, es a dir si vaig entre el meu 70 i 80% de capacitat, puc tirar milles, si volgues anar per sobre, ja m'hauria de plentajar, un altre tipus d'entrenament i de competicions.
    Tinc la sort o la desgràcia, que no em motiva anar ràpid, ni el resultat, només competeixo contra mi mateix i moltes vegades, contra el temps de tall.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!