Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/09/10 Triatló Olímpic de Banyoles

Després del Marnaton, que he acabat fa poc més de tres hores, toca anar a fer el triatló Olímpic de Banyoles.
Quina mandra, que em fa nedar, en aigua dolça i sense neoprè, entre el cansament i la meva escassa tècnica, es el segment que em fa més pal, a més per acabar-ho d'arreglar, no sortim de l'aigua, ens em de tirar, cosa que no ser fer, em tiro de peus, amb la mala sort de trobar un lloc amb poca profunditat, amb tant bona punteria, que em dono just on me fet el tall aquest matí, quin mal, nedo al meu ritme, em sento còmode, penso, només són 1.500 metres, la temperatura de l'estany està ideal, així que agafo la meva posició i a nedar.

Només sortir de l'aigua, em trobo la gent del Xaloc animant, quina càrrega de motivació, al fer la transició a bici, se'm surten el cordons d'una sabatilla, tinc el dia, els mig poso com puc i endavant, com que he estat molta estona nedant, no trobo cap grup per anar a roda, així em toca apexugar, que hi farem, com que el circuit ja el conec, de quan vaig fer el B de l'any passat, no hi ha sorpreses.
A córrer, aquesta part no em preocupa gaire, total 10 km, són 2 voltes, amb un final de 1'5 km en ziga zaga, que tot i estar avisat, es fa molt pesat, sobretot la segona volta, a la recta final hi ha els amics del xaloc, que han vingut a animar, em ve la pujada d'adrelanina, com que ja no he de guardar res, anem a fer un esprint, que es com m'agrada acabar, almenys a les maratons en els últims 195 metres.

Al final 3:24, només 9 minuts més que l'últim que vaig fer a Argelers, tot i que tenia menys desnivell, vaig millorant.

Com va dir el Gerard, semblem l'exercit de Pancho Villa, tots vestits diferents, però amb un objectiu comú, divertir-nos i posar-nos a prova una estona.
Moltes gràcies, als amics del Xaloc, als que varem compartir amb mi la competició, però sobretot als que ens vau animar, quin luxe, amb animació com vosaltres es pot anar fins la fi del món i més enllà, donar les gràcies, en especial a la Mireia, que es devia quedar sense veu, ens anima a tots, però ens fa sentir únics, quina sort, poder comptar amb ella.
Àlbum de fotos

Entrades relacionades:
04/09/10 Marnaton
07/09/10 Marnaton i triatló de banyoles, 3 dies després
25/09/10 Video i fotos Marnaton

Comentaris