Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

09/01/14 Objectius pel 2014

Aquest any de retallades, vull més. Molt més! Més reptes, més llargs, més dificultat i sobretot que siguin més a prop del fracàs que d'aconseguir-los acabar.
Per contra, aquest 2014, dedicaré menys temps a l'esport, menys hores a entrenar, menys hores per planificar i executar reptes. Aquest 2014, tinc un projecte de caire personal, que em fa molta il·lusió d'arrancar i al que cal dedicar-li molta atenció.
M'agradaria superar els meus llindars. Situats en 18.500 metres nedats en piscina, 31.530 metres nedats al mar, 180 km a peu, 200 km pedalats per les vies verdes en btt i superar la marca que tinc en bicicleta de carretera de 199 km. Uns ho intentaré, d'altres no en tindré oportunitat, els que pugui superar, seran un nou punt de partida per seguir somiant.
En la tercera edició de l'IronGuíxols, prova distància IronMan casolana, hi haurà més desnivell positiu que a l'oficial de Lanzarote, aproximadament sortiran uns 3.000 m.D+. La data la tinc per fixar, per diferents motius, fins d'aquí un mes o dos, no sabré si el faig a la primavera o a la tardor.
Continuaré amb el repte que acaba amb l'hivern, el - temperatura + temps, a veure fins on arribo nedant a pell. Continuaré, assaborint a foc el lent, el projecte de la Costa Brava Nedant; començant en breu un altre de la mateixa filosofia, en aquest cas en btt.
Seguiré nedant amb la família d'aigua, devorant quilòmetres amb els familiars de llarga distància, pedalant i palejant en solitari, que és com més m'agrada.
De travessies nedant, faré totes les que pugui, continuaré col·laborant amb Neda el Món i escrivint abans i després de nedar, a la web de Triatletas en Red.
De proves de llarga distància a peu, organitzades, faré les que, per mi, tenen un plus afegit, com ara, les 24 hores de muntanya, 100 km en ruta de Calella, l'Ultra Trail Emmona, 100 km de Caldes, 6 hores de Calella i les 24 hores d'atletisme.
Per vacances, m'agradaria fer un repte de 15 dies en bici, com ja vaig fer durant sis dies el 2013, en la Catalunya Transversal. Està complicat, no només pels 1.500 km i la logística, sobretot pel tema econòmic, per les despeses que comporta. Si més no, el guardaré en el calaix, on hi he desat un repte de mar, que volia fer aquest any amb amics, que avui per avui, per diners i temps, no és viable.
Tinc més idees pròpies i d'amics, juntament amb  les que encara no sé ni he pensat. Sortiran més coses d'última hora. L'important no és el que faci, ni el que deixi de fer, ni el que aconsegueixi, ni el que no, l'important és gaudir del camí que porta dels somnis a la felicitat.

Comentaris

  1. Jo des de que vaig començar fa quatre anys tot el que he aconseguit ho he fet practicament amb les butxaques pelades.
    Aconseguir reptes amb mitjans limitats dona molt més mèrit a la cosa.
    Aquest dissabte toca 24hores de muntanya.
    Primera vegada.
    Salut i kms.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!