Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/03/21 Llibre: Una declaración de intuiciones d'Álvaro Neil

Portada llibre: Una declaración de intuciones d'Álvaro Neil
Álvaro Neil, més conegut com a Biciclown, va fer realitat el seu somni, va deixar-ho tot, per a fer la volta al món en bicicleta. La qual va concloure en tretze anys. El segueixo des de fa molts anys a les xarxes socials i en el seu espai web, aprenent de la seva filosofia de vida, veient com feia de cada dificultat un aprenentatge.

Aquest llibre, com tots els que ha fet, el va finançar, mitjançant una campanya de micromecenatge a la plataforma de Verkami. En el moment d'escriure aquest llibre, duia uns onze anys de recorregut, encara no havia acabat el seu gran projecte vital.

En aquest llibre, deixa enrere les altres obres publicades, en què explica parts del viatge en si. Passa a ensenyar-nos el que ha anat aprenent, mentre feia la volta al món. És una mirada a la vida a ritme de pedal. En què l'han enriquit les diferents cultures en què ha conviscut durant la seva vida nòmada. Dona consells per treure més suc a la nostra existència. Citant com a exemples el que ha viscut, en la seva gran aventura.

Una declaración de intuiciones és una eina per ajudar-nos a reflexionar. Si li he de trobar un defecte, és que es llegeix molt de pressa, es fa curt. El comences, navegues per les seves pàgines i alhora pel teu pensament, i en un no res està llegit.

Aquesta obra no ens dona certeses, ens aporta intuïcions. Intuïcions apreses damunt la bicicleta, rodant pel planeta. Ell va seguir la seva que el va dur a pedalar. Podem aprendre, com gestionar la incertesa i com fer-nos cas a nosaltres mateixos, escoltant el que la nostra intuïció, encertadament, ens diu a cada moment. És un recull de les seves reflexions personals i converses amb diferents persones, al llarg del seu recorregut.

Comentaris