Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

31/03/21 Llibre: Dale una vuelta a tu mundo d'Álvaro Neil

Portada llibre: Dale una vuelta a tu mundo d'Álvaro Neil
Álvaro Neil, més conegut com a Biciclown, va fer realitat el seu somni, va deixar-ho tot per a fer la volta al món en bicicleta, una decisió que ha de ser molt difícil i que cal fer d'una manera molt reflexiva. La qual va concloure en tretze anys. L'he seguit durant molts anys a les xarxes socials i en el seu espai web, aprenent de la seva filosofia de vida, veient com feia de cada dificultat un aprenentatge, veient la humanitat amb els seus ulls.

Aquest llibre, com tots els que ha fet, el va finançar, mitjançant una campanya de micromecenatge a la plataforma de Verkami. En el moment d'escriure aquest llibre, feia poc que havia acabat el seu gran projecte vital de fer la volta al planeta pedalant. I passava a seguir vivint d'acord amb el seu tarannà nòmada, en una autocaravana.

Dale una vuelta a tu mundo, aplega en versió impresa, molts dels aprenentatges que ha difós a les seves conferències. Moltes de les qüestions a les quals ha anat contestant a qui es trobava durant la seva gran aventura.

L'objectiu principal del llibre és fer-nos preguntes, no donar-nos respostes. Les conclusions les hem d'extreure nosaltres. És com mirar-nos en un mirall, un mirall al qual dona forma l'autor. És una eina per trobar el nostre propòsit, el nostre objectiu vital. Ens desgranen els conceptes clau per aconseguir-ho, com: la paciència, l'actitud, la presa de decisions i molts més.

Com ell mateix diu: Qui té un perquè trobarà el com. Cal tenir una motivació i anar per ella, si sentim el nostre propòsit amb passió, trobarem la millor manera d'aconseguir-ho. La via que ens hi porta, la tenim al davant. Ens adverteix que el camí no és fàcil, però que val molt la pena.

Comentaris