Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/03/21 Llibre: Com ser dels primers a Google sense pagar

Portada llibre: Com ser dels primers s Google sense pagar

Entendre que hi ha a les primeres posicions d'un cercador, que fem servir diàriament, com Google és molt important. No només per a posicionar el nostre espai web i fer que ens trobin, sinó i sobretot, per a saber que hi trobem realment en els resultats d'una cerca.

Fa referència al posicionament natural o orgànic. És a dir, el que s'origina sense pagar, el que tots podem aconseguir. Les campanyes de pagament donarien per un altre llibre, com a mínim.

 

Com ser dels primers a Google sense pagar està estructurat en tres apartats:

○ Funcionaments dels cercadors
○ Com els cercadors ordenen els resultats de les cerques
○ Eines i recursos per a millorar la nostra posició.

Ens dona pautes que podem aplicar de manera senzilla, no calen coneixements informàtics avançats. Qualsevol persona que generi contingut en un espai web o en un blog, ho pot aplicar perfectament.

Les pautes que ens donen van des de l'elecció del títol principal, gestió dels encapçalaments en el text, la densitat dels nostres escrits, tenir cura de l'adreça URL de la nostra pàgina, inserir correctament les imatges i fer descripcions acurades del nostre contingut. Com a elements primordials.

Com ser dels primers a Google sense pagar. Tot i que es refereix al cercador Google, el que ens explica és aplicable a tota la resta de cercadors.

No hi ha fórmules màgiques, si maneres de treballar més eficients, que ens porten a estar millor posicionats a les cerques. El resultat no és immediat, per a veure'n els resultats cal treballar pensant a mitjà i llarg termini. És cert, que els criteris dels cercadors van canviant amb el temps, tenir una bona base sempre ens beneficia.

El llibre és de molt bon llegir, gens feixuc i ni extens. Molt pràctic i pragmàtic. Va directe a l'important i és de lectura ràpida.

Comentaris