Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/10/20 Tres mesos després. Crònica d'un accident de trànsit

Tres mesos. Aquest dia 12 d'octubre fa tres mesos de l'accident, concretament 92 dies. Que ràpid es diu, i que lent que passa.

Es podria pensar que són tres mesos perduts, la realitat, és totalment al contrari. Si que ha estat una gran vicissitud. En un instant, em va canviar la vida, afortunadament de manera transitòria. Tot i que encara, queda una bona temporada per a recuperar-me.
Com sempre he fet i espero seguir fent, aprofito el bo de cada situació. No crec que serveixi per a res, rebolcar-se en les pròpies misèries, més enllà de ser-ne plenament conscient, per a poder afrontar i superar la situació, de la millor manera.
Trobar-hi la part positiva, no vol dir que vulgui repetir l'experiència, ni molt menys. Hi ha hagut situacions extremadament dures, de les que preferiria oblidar, tot i que sé del cert, que les recordaré per sempre.
Hi ha hagut, i hi ha, moments de dolor, d'angoixa i patiment. Hi ha hores, en que el dolor és com un sentir un mosquit, que et volta, en un espai tancat i petit, mentre m'oprimeix el pit. El dolor posa a prova la paciència. Hi ha estones en que m'enfonso en el pou, que jo mateix construeixo en el meu pensament, les debilitats són part de la fortalesa. Hi ha instants, en que la incertesa, de saber quan estaré recuperat i podré tornar a a fer les coses que tant m'omplen, em produeix patiment pel futur incert. Una de les pitjors sensacions que tinc sovint, és el mareig, que em produeix els medicaments, fent que a estones, estigui com desconnectat de mi mateix, com absent.
També, hi ha hagut i hi ha, grans moments. Complicitats viscudes amb la família i els amics. Moltes persones que m'han sorprès, gratament, amb gestos que no hagués dit. Plans de futur d'aquells, que un no sap si mai acabarà fent, però que només pel fet de somiar despert, ja valen la pena. I sobretot, vivint el present, assaborint les petites coses. Sent conscient de l'increiblement afortunats que som, tots plegats, pel fet de tenir a les nostres mans, aquest gran regal, que és la vida.

 

Tots els escrits sobre l'accident, a un sol clic: Crònica d'un accident de trànsit

Comentaris