Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 12 i 13/12/20 #VIRTUAL24H, cursa solidaria per l'ELA

Cartell #VIRTUAL24H 2020
La malaltia de la ELA (esclerosis lateral amiotròfica) no para per la pandèmia. La nostra solidaritat i empatia, tampoc ha de parar.
Les 24 hores d'atletisme, enguany, per la covid-19, no es poden realitzar en el seu format habitual. Els amics organitzadors de corredors.cat, han creat una esdeveniment virtual, a l'alçada de les circumstàncies.
Mantenint la data. Inici a les 12 del migdia del 12 de desembre, fins a finalitzar a les 12 del migdia de l'endemà, el 13 de desembre. El lloc, si que canvia, on cadascú pugui i vulgui fer-ho.
Hi ha un munt de proves. Es pot participar de manera individual: 24 hores, 12 hores, 6 hores, 100 milles (160,95 km), 100 Km i 50 Km. També es pot participar en equip: Superequips (sense límit d'integrans), equips de fins a  24 membres, equips de fins 6 membres i per parelles. D'opcions en tenim moltes.
Com en totes les edicions anteriors. Els diners guanyats van causes solidaries. Aquest 2020 tot el que es recull, es dona a la Fundació Miquel Valls, que treballa per millorar la vida de malalts d’ELA i la de les seves famílies. El preu de la inscripció és el que un vulgui aportar, de manera voluntària mitjançant de migranodearena.org.
En el meu cas, degut a que m'estic recuperant de l'accident de trànsit, no sé que podré fer o deixar de fer. Potser seran 24 voltes al menjador o 24 minuts caminant, de manera individual o fent equip, la veritat és que no ho sé. Quan arribi el moment, parlaré amb els metges, a veure que em deixen que faci .
El que si puc fer, i he fet, és l'aportació econòmica. Perquè la ELA, no entén de confinaments, ni de restriccions, ni de tocs de queda. Avança sigil·losament. Per això nosaltres tampoc podem parar!
Més informació: #VIRTUAL24H

Comentaris