Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/10/20 Canvi d'imatge del blog

Nova imatge del blog
El motiu del canvi, és  generar una millor experiència d'usuari, a qui llegeix el blog.
Mirant les estadístiques, des de fa mesos. He observat com, al voltant del 70% de les visites, s'efectuen des de dispositius mòbils.
Feia una bona temporada que li donava voltes. Vaig estar fent diferents esquemes, fins que vaig tenir clar el que volia: Una pàgina, lleugera. Amb publicacions resumides, on al mateix llegir un escrit, és pogués fer un cop d'ull, al que he posat a les xarxes socials. I un menú, on hi hagués més informació, que si accedís mitjançant tres ratlles horitzontals.  En aquest menú, un llistat per anar a les demés pàgines del blog i enllaços a altres llocs vinculats a UltraQuim, com ara on hi ha els tracks dels reptes. A més d'incloure l'arxiu de les publicacions i la possibilitat de filtrar per etiquetes. Arrodonint-ho amb un buscador intern i sobretot, un traductor. El de google funciona prou bé.
El disseny de tot plegat, havia de ser "responsive". Un desenvolupament, que té per objectiu adaptar l'aparença de les pàgines web, al dispositiu que es faci  servir per a visitar-les. Ja sigui un ordenador de sobretaula, una tauleta, un portàtil, un mòbil, etc.
Fer-ho, no ha estat massa complicat. A internet es pot trobar tota la informació que fa falta, i més. He fet servir una plantilla senzilla de blogger, on està allotjat el blog. Modificant-ne els paràmetres, amb les pròpies opcions que dona blogger. Una mica de codi HTML5, per ajustar els gadgets de xarxes socials. I pel menú de pàgines i enllaços, a més a més un xic de CSS.
Està fet amb tota la meva il·lusió, per a tu que em llegeixes. Moltes gràcies!

Comentaris