Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

02/07/20 Repte #NiConfinatPucParar aconseguit

Mirat en perspectiva, ha estat un repte dur.
Físicament ha estat de bon fer. Una hora caminant al dia, fins completar cinc quilòmetres és fàcil. Fer-ho donant voltes de setze metres, a la terrassa, ja no és tant senzill, a nivell mental.
Hi ha hagut tres etapes ben diferenciades, dins el repte.
Al principi era molt fàcil. Del 28/03 al 01/05. 35 dies en que no podia sortir de casa, tele treballant. Fer voltes a la terrassa, era un respir, un alenada d'aire fresc. Un premi.
La segona etapa feia mandra, tot i que era de bon fer. Del 02/05 al 14/06. 44 dies. En que ja podia sortir de casa, ni que fos en franges horàries. Al gaudir de l'aire lliure, estar engabiat, per contrast feia basarda. Durant aquests 44 dies, en que feia tele treball, em llevava a les 5:30 a diari, per sortir, la majoria de dies, en bicicleta. Les voltes a la terrassa, les feia al acabar de treballar.
L'últim tram. Ha estat el més feixuc. Del 15/06 fins el 02/07. 18 dies. El retorn a certa normalitat, almenys en el terreny laboral. Treballant de manera presencial, a Girona ciutat i els imprestos, del dia a dia. Han fet que costes horrors, fer les voltes.
Han estat 97 dies. 485 km. Unes 30.312 voltes. Sé del cert, que quan vagi a la terrassa, ja no la veuré igual, recordaré aquest repte.

Totes les publicacions del #NiConfinatPucParar

Comentaris