Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Aventura del 16 al 23/09/18 Costa Brava en caiac

http://
Navegar la Costa Brava en caiac, és una aventura deliciosa i alhora dura, ho sé de primera mà, en cinc ocasions he intentat palejar el recorregut de Sant Feliu de Guíxols a Portbou, entre el 2007 i el 2012, aconseguint-ho tres vegades, les altres dues la mar no va voler que ho completéssim.
La mar, marca les seves normes, cal seguir els seus designis, així ho he fet sempre i ho seguiré fent, adaptant-me a les circumstàncies i anant amb les mans buides per poder agafar el que em vulgui donar.
M'agradaria navegar de Sant Feliu de Guíxols - Portbou i tornada, fent una anada amb tirades més llargues i la tornada més pausada doncs el cansament es deixarà notar. Tinc 8 dies per aquesta aventura, del diumenge 16 al següent diumenge 23 de setembre,  el següent dilluns, dia 24, he d'anar a treballar, per això aniré adaptant-me a les previsions meteorològiques per decidir si arribo a Portbou o giro cua abans, poden començar l'aventura algun dia més tard o acabar-la més aviat si es dona el cas.
Ho faré en solitari, sense cap suport extern, fent nit a les platges, duent tot el material en el caiac, amb el pes que això suposa i amb menjar per dos/tres dies, que aniré proveint pel camí, per si em quedo en algun racó confinat per mala mar.
Podreu seguir l'aventura a les xarxes socials:
https://www.facebook.com/Ultraquim https://twitter.com/Ultraquimhttps://www.instagram.com/ultraquim/

Tots els escrits de l'aventura : Costa Brava en caiac anada i tornada 2018

Comentaris