Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/09/18 Costa Brava en Caiac. Dia 3, Cala Prona (Port de la Selva) - Portbou - Cala Culip (Cadaqués)

Les 5 de la matinada i estic dempeus, esmorzar, recollir-ho tot i cap a l'aigua. Enfilo cap a Portbou, el més recte possible, per aconseguir fer Sant Feliu de Guíxols - Portbou, en 48 hores, vaig molt bé, em sento ple de forces, aprofito la calma de la nit i apreto una mica el ritme, per assolir Portbou, uns 30 minuts abans que faci 48 hores que vaig iniciar l'aventura. Per arribar-hi he recorregut 101,4 km en 19h02' de paleig.
El meu premi: un bon esmorzar! i anar a comprar provisions, doncs sempre vull dur mínim pel dia en curs i per l'endemà, tot i que en duc més, per si em trobés una situació de mala mar no prevista i m'hagués de quedar en algun lloc a esperar que passes.
La previsió de temps, no és molt bona, sembla que pot ploure, els núvols grisos es van deixant veure. Paro en una platja de Port de la Selva a dinar i descansar una estona, començo a notar el desgast físic de dormir a terra.
Paro a Cala Culip (Cadaqués) a fer nit, hi ha un refugi de pescadors, que lògicament està tancat, just davant té un terra paviment i pla, m'anirà molt bé si acaba plovent, volia seguir i creuar el Cap de Creus, per treure algun quilòmetre a l'etapa de demà, que serà llarga, i dormir en alguna caleta, que ja vaig guaitar al pujar, si a la nit finalment plou, tot seria més feixuc i així asseguro la jugada.
A la que desembarco a la platja, el primer, primer de tot, és treure'm la roba humida i posar-me'n de seca. Malles llargues, mitjons, calçat tancat, forro polar màniga llarga i un buff al coll, un cop canviat cal ruixar-me de dalt a baix, sobre la pell i la roba de repel·lent de mosquits, perquè els indrets son paradisíacs i alhora plens de mosquits. Acte seguit, encenc una espiral d'antimosquits per exteriors a la zona on menjaré, que sempre és just al davant de la porta de la tenda, d'aquesta manera, intento evitar, que entri cap mosquit dins la tenda, tot i que de vegades algun entra.
Dormo en tenda, més que per si plou, pels mosquits, tot i això els puc escoltar com volen a fora, dins la tenda estic tranquil, els mosquits piquen, però no saben obrir cremalleres.
He navegat 41,3 km en 8h24'damunt el caiac.

Tots els escrits de l'aventura : Costa Brava en caiac anada i tornada 2018

Comentaris