Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 24/01/15 RUN4CANCERx7

Amb motiu de la primera cursa simultània a la província de Girona organitzada per l'Oncolliga, el proper 1 de febrer. Consisteix en fer una cursa a cada una de les set comarques on hi actua. Just 8 dies abans, les faré totes set.
Set vegades 10 km. Començant i arribant on ho farà la cursa original, tot i que el trajecte no serà el mateix, doncs no estarà marcat el recorregut, ni tancat al trànsit i anar tota l'estona pendent del gps, faria que no disfrutés per allà on passo.
Serà tot un repte nou, parar i arrencar al cap d'una hora aproximadament, després de córrer 10 km, de ben segur serà una gran dificultat afegida, la musculatura es refredarà cada vegada i el cansament es deixarà sentir.
Per distància no m'espanta, són 70 quilòmetres, em fa molt respecte el córrer, parar, córrer. Com a bon repte, de ben segur que hi aprendré molt.
Els primers 10 km, em serviran per completar els 10 km que faig diaris en #El2015NoPucParar,  la resta no s'acumularan i l'endemà hauré de fer 10 km més.
Si tot va, com ha d'anar. Hi estaré un munt d'hores, calculo unes 17. Comptant el temps des de casa, potser seran més, tal i fa, l'important serà gaudir d'aquesta petita aventura.
Més informació del run4cancer a www.oncolliga.cat


Entrades relacionades:
Proposta pel 01/02/15 RUN4CANCER
24/01/15 RUN4CANCERx7 
31/01/15 run4cancerx7 i #El2015NoPucParar a Ràdio Begur 

Comentaris