Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/01/15 Primer dia del repte #El2015NoPucParar

Hi ha qui el primer dia de l'any es lleva tard i amb ressaca, en el meu cas ha estat d'hora, abans que sones el despertador i molt il·lusionat, per ser el primer dia del #El2015NoPucParar
Dues hores abans ja havia aparcat el cotxe i passejava. Fent part de recorregut i buscant una cafeteria oberta, he anat trobant amics, amb qui compartir cafè. Parlant m'han ajudat a dissipar els nervis.
La Magda i en Quico, ens venen a donar la sortida, un autèntic luxe. A la que ha arribat el moment de la veritat, tot es calma, sempre és molt divertit córrer entre amics. A ritme tranquil, entre riures i anècdotes hem completat el primer tram corrent, per anar a enllaçar amb el tram caminant.
Si ha afegit més gent, a aquest últims tres quilòmetres, hem caminat, tot gaudint d'un dia espectacular, assolellat i poc fred. Divertint-nos pas a pas, en bona companyia.
El recorregut  ha estat dels que més sovint faig corrent a Sant Feliu de Guíxols, amb bones vistes a la mar que tant m'apassiona. Compartint el que m'agrada, corrent i caminant, el temps m'ha passat volant.
Ha estat una magnifica empenta en aquest llarg projecte. Queda un any per endavant i cada dia serà una petita aventura, diferent a l'anterior.
Em fa molt content i feliç, que hàgiu dedicat part del vostre temps a acompanyar-me en l'inici d'aquest repte. Moltes gràcies amics!
Pàgina de seguiment del repte: #El2015NoPucParar

Comentaris