Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

24/01/15 RUN4CANCERx7 Crònica

Ha estat una experiència per emmarcar.
Sortint de casa a les 4 de la matinada i arribant-hi de nou a les 23 hores.
Començo a Palafrugell, corrent en solitari pel mig dels carrers. Mentre la ciutat dorm, ja tinc fets els primers 10 km del dia .
Seguint per Tossa de Mar, on membres dels Fondistes de Tossa, m'acompanyen. Fem part del recorregut de la cursa i acabem al voltant d'un cafè, entre riures i anècdotes, abans de marxar. Que estesin llevats un dissabte per córrer a les 7 del matí, a -1 C, és d'agrair.
S'ha fet clar i toca córrer a Salt, per la via verda i Les Deveses, al costat del riu Ter, Aquí hi trobo en Lluís Comet, que generosament em va oferir la seva ajuda, conduint el cotxe per aixis no patir tant amb les cames.
A Porqueres, hi tinc l'equador de la prova. Faig el circuit original, corrent amb la Lourdes, a un bon ritme, guiats per en Joan a la bici. Parlant, rient, tot corrent, el temps passa ràpid.
El tram 5 és a La Jonquera, corro per part del recorregut de la Pirinexus, bufa una bona tramuntanada. El córrer i a posterior estar assentat en el cotxe, passa factura a les cames, tinc la sensació que són de fusta.
A Olot, hi arribo al acabar la tarda, la temperatura és ideal per córrer, ho faig per la Via Verda. Estic sorprès de lo bé que m'està responent el cos. Tinc un bon dia, tot està sortint rodat.
A Planoles, la previsió és de neu i es compleix. Part del circuit està nevat, que ho fa més interessant i sobretot dur, on es deixa sentir el vent, la fred s'intensifica. L'Oriol, mi acompanya, en els trams on podem córrer, em deixo anar, sabent que no em cal guardar res, tot i que tampoc em queden masses forces.
Tinc un munt de bones sensacions gravades a foc en el cor: La gestió feta des d'Oncolliga Girona. Els circuits que he fet corrents. Els indrets que he fruit. Els delegats de l'Oncolliga que han vingut a rebrem i a animar-me. Als que han corregut amb mi. En Lluís que m'ha fet costat durant 14 de les 19 hores que ha durat el repte. I totes les persones que m'han encoratjat per les xarxes socials.
Gràcies, moltes gràcies a tots, per fer d'una il·lusió, un somni complert.
Tracks: Palafrugell, Tossa de Mar, Salt, Porqueres, La Jonquera, Olot, Planoles.

Entrades relacionades:

Comentaris