Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/01/14 Vivint l'inici d'una gran aventura

Imatge d'AraGirona
Viure l'emoció i l'il·lusió en la cara dels demés, és molt xulo. Ser part del record dels primers quilòmetres d'una aventura, també.
Vaig poder estar en la sortida i acompanyar a l'Oscar i en Jesus, dues persones sordes, que juntament amb el seu gos, Nashor, inicien la volta a Europa en bici. No els coneixia personalment, ni tampoc es que em fes veure en l'inici de la seva aventura. Només els vaig acompanyar, entre molts altres, en el primer trajecte.
No vaig poder evitar deixar anar la imaginació, no puc negar que m'agrada la llibertat nòmada de la bicicleta, l'he tastat en parell d'ocasions i m'encanta. Estar un any i mig pedalant cada dia, és un somni. Un somni que espero gaudeixin plenament els seus tres protagonistes. Els tinc molta enveja, sana, però molta, molta.
Com molt bé demostren persones com l'Oscar i en Jesus, qui vol fer una cosa troba la manera, qui no, troba l'excusa.
Gràcies per deixar-nos compartir aquest gran moment i ser un gran exemple. Que gaudiu cada pedalada del camí, bona sort!

Comentaris