Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/01/15 Entrenant per la Gran Ultra Emmona, 172 km ens esperen

Entrenar, no és més que iniciar el camí, que ens durà a la línia de sortida de la propera edició de l'Emmona, en la seva modalitat de Gran Ultra, 172 km.
Siguen franc, crec que si el dia de la prova és donen les circumstàncies idóneas. (Si he pogut entrenar en condicions, com tinc previst. Si les lesions em respecten. Si hi ha bona temperatura, millor calor que fred d'alta muntanya. Si no hi ha neu, ni ens ve a acompanyar la pluja ni el seu amic el vent fort, que em farien anar més lent. I el cos respon durant les  48 hores, sense sensacions estranyes, amb alguna "dona ocell", però res fora del normal) Tinc un 20% de possibilitats d'aconseguir recórrer els 172 km, amb els seus 24.120 metres de desnivell acumulat en menys de 48 hores.
Per això, tinc molt clar, que cal gaudir del camí, de cada entrenament. No hi ha millor manera d'entrenar, que disfrutar, fent-ho amb amics, que també hi participaran.
Ho fem trepitjant el terreny. Fent part de l'inici i del final. Que és bo i és dolent, perquè sabrem el que ens espera, tot i que prefereixo la sorpresa, en aquesta ocasió, tinc ganes de fer el recorregut a trams, per anar visualitzant en temps real la prova. Observar ritmes i preparar l'estratègia pel gran dia, el 12 de juny.
Track Garmin Connect

Comentaris