Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/11/14 Adéu papa

Mentre el meu cor bategava ràpid i esbufegava pujada amunt, tot pedalant en la matinada, el teu cor, papa, ha fet l'últim batec i has expirat l'últim alè.
Han estat quatre mesos i mig de lluita contra el càncer, quatre mesos i mig en que hem anat tots a una. Ha estat dur, molt dur, per tu que avui ens has deixat i alhora  per nosaltres, que poc més hem pogut fer que estar al teu costat, veient com s'apagava la flama.
Ha estat un temps, en que he aprés, no només com pot capgirar-se la vida. Com la normalitat que donem per suposada, en un no res, es transforma en un desig inabastable.
He aprés que la vida no espera a ningú, em reafirmo en ser perseguidor d'il·lusions, que potser no entenc massa ningú,  que per mi signifiquen molt.
Veient les últimes espurnes de vida del meu pare, m'he posat en la seva pell i m'he fet una pregunta. Faig realment el que em fa sentir viu? La resposta ha estat que si, amb matisos. Si faig el que m'agrada, tot i que no hi puc dedicar el temps que hi voldria, per obligacions laborals, socials i familiars, intento trobar una estona en la bogeria del dia a dia.
A dos setmanes de fer quaranta anys, sento que he crescut o he hagut de créixer uns quants anys  de cop. Aprenent a respirar a fons i a seguir avançant, davant les adversitats. Hem sento prou gran, per tornar a ser petit, per somiar, per imaginar, per buscar tresors, que no són molt lluny, estan amagats dins meu. 
Adéu papa.

Comentaris

  1. Quim ho sento moltisim, estic segur que allà on estigui, al cel, al mar a les montanyes..., ell, segur que segueis les tevés aventures, el meu pare va morir al juliol i a vegades sento la seva presència a prop i es una sensació brutal, sé que son moments molt i molt difícils i també sé que t´en sortiràs, molts petons i abraçades amic meu.

    ResponElimina
  2. Molts ànims i molta força en aquests moments tan difícils.
    Una forta abraçada Quim!!

    ResponElimina
  3. Quim sap molt de greu, se el k es i fa mal, molt de mal. Una forta abraçada amic.

    ResponElimina
  4. Sap greu Quim. Molts ànims.
    Una abraçada forta!!

    ResponElimina
  5. Una forta abraçada des de l'Empordà Quim. ànims campió.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!