Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 15-16/06/13 Ultra Trail Emmona

Aquest 2013 no tocava, no ho tenia previst, no pensava fer-ho, volia descansar una mica del que són proves tant exigents com aquesta, però la proposta de tornar a formar equip amb en Lluís Tuneu, en una de les curses  de muntanya més bonica i dura que he fet mai, ho capgira tot.
És difícil resistir-se a fer una prova amb un muntanyenc dels que em dóna mil voltes, en un paratge tant idílic com és el Ripollès, en una distància que em té envadalit, com són les tres xifres, 106 km, amb un desnivell positiu de 8.300 metres, al igual que el negatiu, que fan un acumulat de 16.600 metres, metres que fan que sigui prou dur perquè valgui molt la pena, a més una organització que es desviu per cuidar els detalls, per fer una mica més fàcil, el que és de per si és molt i molt difícil, aconseguir finalitzar l'Emmona.
Quan miro el perfil hi veig un munt de records, sensacions, emocions, dubtes, certeses, dificultats, unes corbes que m'encisen, unes pujades que mai acaben, unes baixades que fan desitjar que torni la pujada, recordo el cansament físic, el desafiament tècnic del terreny, l'ambient de festa i la duresa de la cursa.
Hi vaig amb la gran pretensió de gaudir el trajecte, no només el del 15 i 16 de juny, sinó el que em farà arribar-hi en mínimes condicions per afrontar el repte. Tinc quatre mesos per endavant, un munt de projectes per fer abans d'iniciar l'Ultra Trail, que m'ajudaran a agafar el volum de fons necessari,  juntament amb algun entrenament específic per adaptació al terreny.
L'objectiu no és altre que gaudir cada pas, fruir de l'entorn, disfrutar de les muntanyes, amb l'única ambició d'acabar.
Serà la nostra tercera participació en aquesta prova, he aprés molt des del 2010, en que la vaig fer per primer cop, no ens podem confiar. La meva curta experiència en el món de l'esport em diu, que donar coses per suposat, és un pas cap al fracàs, cal veure que he fet malament en altres ocasions per a no tornar-hi i mirar el que he fet bé, per trobar la manera de fer-ho millor.

Entrades relacionades:

Comentaris