Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/02/13 PageRank 3. Petit premi pel bloc

El PageRank, és un número del 0 al 10, que a major nombre, més rellevància té el lloc web dintre el ciberespai. El PageRank el determina Google, en funció de diversos paràmetres.
Ho revisen uns quants cops cada any, en aquest mes de febrer m'han atorgat el 3. Un 3 sobre 10, pot semblar poc, però si es té en compte que, segons la web que es pagerank, del 0 al 2, hi ha el 79% dels llocs webs del planeta, en el 3 hi ha un 15%, en el 4 un 5% i en la resta fins arribar al 10, hi ha un 1% de les adreces d'Internet,  sabent que a finals del 2012 hi havien 634 milions de pàgines web, dóna una perspectiva del valor d'aquest 3.
Bàsicament serveix per millorar el posicionament a nivell de buscadors i obtenir una millor reputació a la xarxa.
És una gran satisfacció, tot un premi, per un bloc que explica les aventures, desventures i la manera de pensar  d'un esportista cuer com jo, en part és el reconeixement a la línia que aquesta publicació segueix, apostar per crear contingut, sense descuidar la forma, no copiar d'altres pàgines, no buscar només visites, sinó lectors, intentant d'explicar el complexe de les emocions i les sensacions de l'esport i en part de la vida, d'una manera el màxim de planera, en la que tothom es pugui sentir identificat.
Tot plegat gràcies a  vosaltres que amb les vostres visites ho feu possible, moltes gràcies.

Comentaris

  1. Felicitats per aquest "premi" simbòlic! És una bona manera de saber que el teu bloc resulta interessant per a molta gent a la que li agrada l'esport.
    No tenia ni idea que existia això, ara miraré el meu per curiositat, jeje!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Ruben, en el teu bloc hi aprenc moltes cosetes sobre com entrenar, m'agrada!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!