Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/02/13 Ser un mateix

Ser un mateix i no deixar-se endur, ni en l'esport ni enlloc, no és tasca senzilla.
No es tracta de ser millors que ningú, sinó ser coherent amb el nostre jo.
Sense ni adonar-nos som dins d'inèrcies,  en les que de vegades no volem entrar i d'altres no sabem ben bé com sortir-ne.
Al fer més d'una modalitat esportiva, m'adono que constantment em passa, és com pertànyer a diferents castes, no és només que la meva família d'aigua, vulgui nedar, nedar i nedar i que l'altre branca del llinatge, el de la llarga distància, vulgui fer quilòmetres, quilòmetres i quilòmetres, a més hi ha els demés parents que volen fer caiac, caminar i pedalar. És la manera com fer-ho. 
Tinc la sort de que m'agraden varies modalitats, la desgracia de tenir el temps limitat i de no poder estar a mil llocs al mateix moment, cal triar i no sempre és fàcil, escollir una cosa, és renunciar-ne a una altre, independentment del faig o deixi de fer, vull disfrutar de cada moment.
Competir no va massa amb mi, sóc dels que participen i busquen un al·licient a la prova, més enllà del crono, ja sigui el paisatge, la distància, que sigui prou dur perquè valgui la pena, el desafiament mental o el fet d'anar-hi amb amics.
El mateix em passa a l'hora d'entrenar, la disciplina i la constància les tinc assumides com una part essencial,  faig series per millorar, però sense obsessionar me en el resultat, per mi és igual d'important gaudir el camí que em porta a fer una  prova o un repte , que disfrutar el dia en si. Fer esport un dia qualsevol, és el premi a un dia de treball, per lo tant ha de ser divertit i gratificant, sinó no tindria sentit.
Com tothom,  busco  gaudir del que faig, sentir sensacions i emocions a flor de pell, que m'omplin, que em facin somiar en el proper pas, per això quan no trobo el que busco em faig reptes a mida, els dissenyo,  planifico, desenvolupo i faig, per poder-los viure amb intensitat. 
La vida m'ha demostrat que és millor ser l'últim dels que fan el que volen, que el número 1 dels que es deixen portar.

+ Sensacions

Comentaris

 1. Moltes gràcies Toni, cal seguir el que ens diu el cor, ell sap el que realment volem.
  Una abraçada.

  ResponElimina
 2. Per a nosaltres ets un gran esportista.

  ResponElimina
 3. Moltes gràcies Pere i família, el que em fa "gran" és estar envoltat de persones exepcionals com vosaltres.
  Una abraçada

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!