Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/02/13 Travessia No a la Fred Plus

A la Travessia No a la Fred 2013 de fa dues setmanes, ens vam quedar amb les ganes de nedar, perquè vam estar en l'organització de la mateixa, amb en Sergi hem aprofitat per fer la nostra particular travessia.
Hem allargat una mica el recorregut per motius logístics, la sortida ha estat a l'altre extrem de la platja, m'hagués agradat nedar a pell, però per sobre de tot hi ha la seguretat, així que neoprens posats i cadascú arrossegant la seva boia.
El mes que no he pogut nedar, m'ha passat factura, no per anar més lent, que és el de menys, sinó per la fred, al no anar aclimatat, entrar la cara a l'aigua ha estat dur, la sensació ha durat poc més de 2 minuts, però se m'ha fet llarg.
Als 4 minuts de nedar, em trobo còmode, he agafat el ritme de respiració, la cadència de braçada i es anar fent, just quan acabem la platja i comencem a enfilar cap a mar obert, sorpresa! veig elements liles a l'aigua, en primera instància penso en les meves amigues, les temudes meduses pelagia noctiluca, mentre hi penso una em frega la cara, no noto la característica carícia, així que confirmo que no ho són, és placton gegant gelatinós, tot un espectacle.
Entrem dins El Freu, és genial, és un túnel en el temps, puc veure-hi vida marina com s'aferra a les roques, la mar que està una mica moguda en aquest tram, ajuda a viure-ho amb intensitat, passar per fora El Freu es torna divertit, mentre desfem el camí, coincideixo amb un banc de peixos, petits petits, de 2 o 3 centímetres n'hi ha un munt.
Hem nedat una horeta, per completar 2.660 metres, amb l'aigua entre els 12 i els 13 graus, el millor de nedar a l'hivern, és la tranquil·litat que hi ha de trànsit marítim i notar com la fred que d'entrada sembla un impediment acaba siguen una gran aliada.

Comentaris