Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

02/02/13 Esvoranc tapat

Després d'un Gener de cures diàries, petita intervenció quirúrgica i punts, l'esvoranc ja és  història.
No he pogut nedar, ni palejar amb el caiac pel risc de mullar-me, he pedalat uns 400 km i caminat uns 35 km, en la recta final del mes he estat nou dies parat del tot.
Normalment descanso la primera quinzena de l'any, aquest 2013 hauran estat dues quinzenes. Deixant de banda els petits inconvenients físics,  no em puc queixar, a més de descansar he aprofitat aquests dies per treballar intensament en un projecte  que em fa molta il·lusió, al que encara queden detalls per lligar, que m'ocuparà unes quantes hores de braçades.
Ara toca anar agafant el ritme i el punt de forma adequat,  aprofito per treballar aspectes tècnics, més que no pas velocitat, ni volum, que corro per la muntanya a treballar els recolzaments, que pedalo a intentar millorar en les baixades, com que són tirades curtes començo a fer feina amb les transicions.
En breu, tornaré als entrenaments d'aigua, diuen que estant parat es perd la tècnica, per això estic tranquil, mai n'he tingut gaire, sé que costarà agafar-li el ritme de nou, però en tinc moltíssimes ganes de nedar, sobretot de tornar a fer-ho al mar, sentit la fredor que tant m'agrada.
Pas a pas, fent camí cap als reptes de llarga distància.

Entrada relacionada:

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!