Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

14/02/13 Quatre anys gaudint de nedar

Només fa quatre anys que nedo i ara no puc estar gaire temps sense fer-ho, necessito sentir el meu cos en posició horitzontal, amb gust de clor o de sal a la boca, avançant metre a metre notant l'aigua a la meva pell.
Des que vaig començar, he nedat prop de 1.400 km, poden semblar molts, però a mi em saben a poc. He aprés a ser pacient amb els resultats, que dia a dia costen molt de veure, però al fer un cop d'ull al punt de partida es quan m'adono del trajecte fet.
Fent memòria sóc conscient que els inicis van ser durs, tot i que amb  constància i ganes tots els obstacles es poden superar. Recordo com intentava agafar el ritme de respirar cada tres braçades, fins aleshores aixecava el cap cada dos al costat dret  i acabava respirant endavant, perquè tenia por d'empassar més aigua que aire. Recordo com m'explicaven mil i un cops com moure les cames, al principi agafava el suro, les movia tant fort com podia, aixecava un munt d'aigua, em cansava horrors i només aconseguia anar cap enrere, no avançava, retrocedia! Recordo com d'afogat arribava al finalitzar 150 metres seguits. Recordo com de curta feia la braçada amb el braç esquerra i em feia anar de costat. Recordo com mirava als altres i pensava que mai nedaria com ells. Recordo el cansament de braços al acabar la classe i els cruiximents al llevar-me l'endemà al matí.
No oblido que em queda molt per aprendre  molt aspectes que millorar, tinc un gran camí al meu davant, que potser no acabi mai, potser no cal, millorar és un gran al·licient per seguir entrenant setmana rere setmana.

Entrades relacionades:

Comentaris