Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

24/02/13 Entrenament del Club Neda el Món i nedada a pell

Nedar en el Centre Natació Mataró, a la piscina climatitzada exterior de 50 metres, ha estat tot un luxe,  tenir per sostre el cel, podent gaudir del sol, estant calentó dins l'aigua en un dia de rigorós hivern, amb l'oportunitat de poder compartir braçades amb els nedaddictes que entrenen amb en Jonhy.
 Nedar en piscina de 50 metres pels que acostumem a fer-ho en una de 25, d'entrada sembla que no arribes mai i al cap de poc, sense adornar-te'n, els metres es van sumant ràpidament. 
Ha estat unes de les sessions d'entrenament de tècnica que fa habitualment aquí el Club Neda el Món, dirigides pel mag de l'aigua, en Jonathan Gómez, un crack que en dos piscines, ja s'adona de cap on va cadascú. 
Ha estat divertit i profitós, hi hem assistit dos components del Club Aquàtic Xaloc, en Sergi Manero i el que escriu, un grapat de components de la meva família d'aigua, per fer un metratge personalitzat a les necessitats de cada nedador. 
Al acabar els 2.500 metres de piscina, estar amb banyador i a 100 metres del mar, al igual que dos i dos sumen quatre, com no podia ser d'altre manera amb en Jorge Pérez, hem fet una remullada de 21 minuts, en un mar una mica mogut, que no deixava gaire marge d'error en escollir el lloc d'entrada i de sortida, la temperatura d'uns 12ºC, sensació de llibertat a cada braçada, gaudint la fredor que fa sentir viu. 

Comentaris